Διαφημιστικό υλικό

Συμβουλές

  • Μάθετε στο παιδί σας να μην απαντά ποτέ σε μηνύματα από αποστολείς που δεν γνωρίζει ή / και τα οποία έχουν διαφημιστικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δε, δεν θα πρέπει να προωθεί τα εν λόγω μηνύματα σε άλλα άτομα.
  • Μάθετε στο παιδί σας να προστατεύει τα προσωπικά του στοιχεία και ποτέ να μην καταχωρίζει το αριθμό του κινητού του τηλεφώνου σε φόρμες / αιτήσεις (ηλεκτρονικές ή μη) προς εταιρείες ή οργανισμούς. Εάν επιθυμεί να το κάνει, τότε θα σας ενημερώσει για αυτό, και θα αναλάβετε εσείς τη διαδικασία, ελέγχοντας παράλληλα την αξιοπιστία της εταιρείας ή του οργανισμού.
  • Αν θέλετε να συμπληρώσετε μια φόρμα (ηλεκτρονική ή μη) όπου ζητείται ο αριθμός του κινητού σας τηλεφώνου, διαβάστε πολύ προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν τα δεδομένα σας. Πολλές φορές οι ίδιοι δίνουμε εν αγνοία μας τη συγκατάθεσή μας στην λήψη ανεπιθύμητων διαφημιστικών SMS.
  • Εφόσον επισκεφθείτε μια τέτοια ιστοσελίδα αναζητήστε στο κάτω μέρος της σελίδας τα «ψιλά γράμματα», δηλαδή τους όρους χρήσης. Αν δεν υπάρχουν όροι χρήσης, καλό θα ήταν να απομακρυνθείτε από τη σελίδα, καθώς δεν καθορίζονται οι όροι της συναλλαγής σας με την εκάστοτε εταιρεία που διαχειρίζεται τον ιστοχώρο.
  • Διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης και ειδικά στο σημείο που αναφέρεται αν θα δοθεί σε τρίτους ο αριθμός του κινητού σας τηλεφώνου, το ύψος των χρεώσεων της υπηρεσίας αλλά και ο τρόπος αποδέσμευσής σας από την υπηρεσία.
  • Να έχετε υπόψη, ότι από τη στιγμή που συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στην ηλεκτρονική φόρμα, αυτομάτως αποδέχεστε τους όρους χρήσης της υπηρεσίας και, κατά συνέπεια, και τις τυχόν χρεώσεις που προκύπτουν από αυτή.